Минулої п`ятниці, 13 листопада, у Хмельницькому розігралася сцена з фільму: поліцейський врятував людину, відмовивши її від суїциду.

На офіційній Facebook-сторінці поліція Хмельницької області розповідає, що історія набула розголосу, коли місцеві мешканці виклали у соціальних мережах відео з камер відеоспостереження. На них працівник Кам’янець-Подільського міського відділу поліції Олег Коломий під час чергування об’їжджав ДВК і перевіряв, як наряди несуть службу.

Капітан поліції повертався у місто через Замковий міст і побачив, що молодик збирається стрибнути у каньйон - його глибина у тому місці сягала 30 метрів. Поліцейський негайно зупинив автівку і кинувся до чоловіка. Той, побачивши правоохоронця, погрожував негайно стрибнути, якщо Олег спробує щось зробити.

Поліцейський не розгубився та обережно зав`язав розмову із чоловіком, під час якої поступово наближався до нього. Коли настав слушний момент, Олег схопив чоловіка за ноги та стягнув з краю моста. Пізніше виявилося, що причиною відчайдушного кроку стали сімейні проблеми. І тут капітан поліції не лишився осторонь і допоміг подружжю знайти спільну мову.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.