Неабиякий скандал розгорівся в одній з лікарень Хмельницького.

20 лисптопада місцева мешканка викликала швидку, коли її дитині стало зле: температура піднялася до 39,8 градусів, почалися діарея, нудота й блювання, болів живіт. Швидка допомога привезла перелякану маму з крихіткою до міської лікарні, де їх зустрів завідуючий відділенням. Усе, що відбувалося далі, розлюченій жінці довелося знімати на відео та викладати у Facebook.

Так, Ірина Поляк-Петренко на своїй сторінці виклала декілька роликів, у яких розповідає та показує, що сталося. Як виявилося, заввіділенням не призначив дитині жодних аналізів, прощупав живіт і сказав, що допомогти нічим не може, а мамі потрібно їхати до лікарні в Ярмолинцях. Начебто головний лікар заборонила приймати до лікарні дітей, тільки ургентних.

Ірина викликала таксі і повезла хвору доньку додому. Усю дорогу в дівчинки була блювота, переляканий водій навіть пообіцяв бути свідком, що дитині дійсно зле.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зранку жінка знову приїхала до лікарні, де доньці зробили УЗД, з`явилася підозра на апендицит. Так вони і опинилися у хірургічному відділенні. Призначений лікар не назначив маленькій пацієнтці жодного аналізу, а обуреній мамі медперсонал заявив, що ніхто і не повинен нічого робити.

В наступному ролику - дивовижна сцена, як Ірина ловить медиків на зухвалій брехні:

На своїй сторінці жінка продовжує викладати ролики і показувати, що коїться в одній з "найкращих лікарень області".

Медперсонал в хамовитій формі заявляв жінці, що в неї з дитиною коронавірус і вони заразні. Жінка вирішила здати тест, щоб довести лікарям протилежне. І це їй довелося робити самій. Жінка через знайомих зробила ПРЛ-тест того ж дня за кілька годин і він виявився негативним. Проте лікарям було вже байдуже.

Дівчинці почали ставити капельниці і дали антибіотики. Втім, ніхто навіть не спромігся запросити на огляд інфекціоніста. Мати знову-таки робила це сама.

Ставлення лікарів покращилося лише після того, як жінка підняла скандал у соцмережах. Дитині призначили адекватне лікування і вона вже готується до виписки.

Тепер Ірина стверджує, що зуміла врятувати дитину тільки завдяки своєму характеру, відтак вимагатиме від поліції, щоб вони розібралися із ситуацією.

“Тут стоять абсолютно порожні палати, нікого немає. Унизу ж плачуть мами з маленькими дітьми з температурою, яких сюди не беруть і відправляють лікуватися за десятки кілометрів від місця проживання. А в цих лікарів корона на голові, вони нікого не помічають. Я вже написала заяву в поліцію й чекаю, що мені дадуть відповідь. Так це не можна залишати”, – обурюється жінка.

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.