У неділю вночі, 6 грудня, на Хмельниччині в неадекватному стані спіймали водія, який надавав послугу "тверезий драйвер".

Як повідомили у пресслужбі хмельницької поліції, близько 1 ночі мешканка Славути замовила послугу "тверезий водій". На місце виклику прибув 31-річний чоловік, сів за кермо і відвіз жінку додому, проте по приїзду відмовився віддавати їй ключі від автівки, розвернувся та поїхав у місто. Жінка зателефонувала у поліцію та повідомила, що в неї викрали автомобіль "Фольксваген Пассат".

Читайте Знай в Google News!

По­лі­цей­ські опе­ра­тив­но роз­шу­ка­ли злов­мисни­ка. Як ви­яви­лось, "тве­ре­зий во­дій" був з яв­ни­ми оз­на­ка­ми сп’янін­ня, від проходження алкотесту - відмовився.

Проти чоловіка порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 - "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Покарання передбачає обмеження свободи або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим часом у Києві один із співробітників телеканалу "1+1" потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у явно неадекватному стані. Повідомляється, що в Києві, на перехресті вулиць Оболонська та Межигірська сталася ДТП – водій автомобіля Chevrolet влетів в задню частину автомобіля Opel.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві чоловік викинувся з вікна на 24 поверсі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві таксист помер прямо за кермом, під час руху. Автомобіль вилетів на узбіччя.

Також Знай.ua писав, що у Київській області впав літак, є постраждалі.