У центрі Шепетівки, сьогодні, 9 грудня з автомобіля Opel Corsa D зняли колеса.

Без коліс залишилася машина, яка була припаркована на проспекті Миру, 50, що поблизу кафе Katana, передає портал "День за днем".

Повідомляється, що швидше за все автомобіль "роззули" вночі. Адже у дворі будинку його залишили близько шести годин годин. Без коліс його виявила власниця рано вранці, коли мала їхати на роботу.

"О 07:50 я вийшла у двір, а там замість чотирьох коліс — 14 цеглин. Очевидно, зловмисники були добре підготовлені, бо подбали, щоб не ставити транспортний засіб на землю",- розповідає господиня Opel Світлана.

джерело: "День за днем"
джерело: "День за днем"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сума збитку, який завдали грабіжники, становить близько 12 тисяч гривень. Жінка вже звернулася до правоохоронців з приводу крадіжки.

На жаль, в салоні автомобіля не було відеореєстратора, який би зняв зловмисників. Тому власниця машини та її чоловік просять усіх, хто бачив хоч щось підозріле, має якусь інформацію, яка може допомогти у викритті злочинців, повідомляти за номером: (068) 426-52-37 (Світлана).

За будь-яку допомогу в затриманні грабіжників власниця обіцяє винагороду.

джерело: "День за днем"
джерело: "День за днем"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася на" роздягальню "для машин:" де мої колеса?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Люксовий Mercedes CLK 63 AMG Black Series залишили без коліс прямо в центрі столиці, фото

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом двоє друзів вкрали неробоче авто, але щось пішло не так - " замінили колеса і спалили"