Хмельницькі лікарі роблять все можливе, аби врятувати 33-річну жінку, яку підпалив молодший брат.

Трагедія сталася у новорічну ніч, і лікарі досі не знають, чи виживе постраждала взагалі, повідомляє ТСН. Зараз хмельничанка перебуває у реанімації та ледь дихає. Вікторію доставили до опікового віддалення у вкрай важкому стані.

"Понад 50 відсотків поверхні тіла обпечено. Наразі стан її погіршується. Окрім опікового шоку. Є ще ознаки ускладнень", - каже анестезіолог опікового відділення Хмельницької обласної лікарні Максим Кабачинський.

Так обернулося для жінки святкування Нового року у родинному колі. Вікторія прийшла до материної хати привітати рідних зі святом. Стіл накрили на літній кухні, зустрічати 2021 рік зібралися мама, сама Вікторія та двоє братів. Проте свято швидко зіпсувалося: жінка посварилася з молодгим братом, 19-річним Іваном. Через що розгорівся конфлікт, не каже.

"Взяв бензин, виляв на мене. Далі не пам'ятаю", - каже потерпіла Вікторія Волос.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сусіди кажуть, нічого не бачили й не чули. Родину знають як неблагонадійну. Усі пиячать, розповідає чоловік, що живе поруч. Крім того, молодика Івана, який плеснув бензином у сестру, в Романівці взагалі намагаються обходити стороною.

Раніше повідомляли, у Харкові копи пов'язали братів-розбійників - тримали в страху всю округу.

Як повідомляв Знай.uа, на Рівненщині підліток збив на смерть маленького племінника і онімів.

Знай.uа писав, 8-річний хлопчик показав несправжні гроші в магазині - продавці викликали поліцію.