Відома українська телеведуча Леся Нікітюк проводить новорічні свята на популярному гірськолижному курорті Буковель, звідки регулярно радує підписників свіжими фото і відео.

Так, нещодавно Леся ввечері відпочивала в одному з ресторанів, де вирішила показати ще один талант - заспівати. Вибір припав на "Спи собі сама" Кузьми Скрябіна. Кадри, опубліковані на Instagram-сторінці "Зіркового шляху", вийшли ефектними, багатьох вони розсмішили.

"Леся Нікітюк продемонструвала вокальні дані. На поточний момент відпочиває в Буковелі і активно показує відпустку. Так Леся відвідала один із закладів, де грала жива музика. Але сама не втрималася - заспівала відому пісню групи "Скрябін" - "Спи собі сама". Друзі, а вам сподобалося виконання?", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фанати подивилися ролик понад 40 тисяч разів і розповіли, що думають: одних ролик дуже повеселив, інших - розчарував.

"Молодець, бомба", "Супер", "Браво, ти молодець, добре заспівала", "Розумничка, розвиваєте в собі все більше і більше талантів! Продовжуйте далі, у вас добре виходить", "дуже красиво", "не ганьбилася б вже", "Розчарована, на передачах краще виходить. І в ноти потрапляє і відомих співачок копіює", "ще потрібно походити до викладача вокалу".

Нещодавно Леся Нікітюк передала Владі Ямі пісенний привіт і вимагає подяки. Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соцмережах новими фото та відео. Цього разу Леся розмістила у своїх Insta Stories веселе відео, у якому оригінально привітала Влада Яму з Новим роком.

Нагадаємо, Леся Нікітюк насмішила знаннями анатомії

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою"