Дика історія за участі водія маршрутки сталася у Хмельницькому вечері 27 січня. Чоловік вийшов з машини та направився до автівки, що стояла перед ним.

Судячи з кадрів, опублікованих Telegram-каналом Хмельницький LIVE, між учасниками стався конфлікт, причини якого достеменно невідомі. Схоже, що жінка "підрізала" маршрутне таксі, що неабияк розлютило водія. Під час короткої сварки чоловік вліпив опонентці підзатильник та захлопнув двері її машини.

"Водій маршрутки за допомогою підзатильника "навчає" жінку ПДР", - йдеться в підписі до відео.

Реакція користувачів в Instagram не змусила себе довго чекати.

скріншот: Instagram Хмельницький LIVE

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот: Instagram Хмельницький LIVE

скріншот: Instagram Хмельницький LIVE

Нагадаємо, на Франківщині маршрутник висадив священика посеред дороги за зауваження. Повідомляється, що священик Роман Винник їхав додому з Івано-Франківська. По дорозі він сів у маршрутку, яка перевозила туристів з Одеси. У салоні дуже голосно грала російська поп-музика і шансон. У зв'язку з цим священик зробив водієві зауваження, за що і поплатився.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Львові містяни збунтувалися через тотальну неповага до пасажирів у маршрутках. Львів'яни обурюються якістю надання послуг у громадському транспорті Львова і наголошують, що ситуація "не змінюється в місті багато років". Львів'янин Василь Васильчук звернувся до міської влади з проханням повпливати на водіїв маршрутного таксі, тому що таке відношення до людей не припустиме.