Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк обожнює спілкуватися з багатомільйонною армією шанувальників та охоче ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Підписники добре знають, коли улюблена ведуча на зйомках, а коли відпочиває. Новорічні канікули Леся провела на популярному гірськолижному курорті Буковель, тепер же відправилася у теплі краї. Лютий зірка зустрічає на елітному курорті - на Мальдівах - і публікує щасливі фото з побережжя океану.

На своїй сторінці в Instagram Нікітюк виклала фото довжелезних ніг, взутих у босоніжки від Гуччі - колір взуття майже повністю повторює колір безхмарного неба над головою.

скріншот: Instagram Лесі Нікітюк

Реакція підписників не змусила себе довго чекати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот: Instagram Лесі Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк заради "Холостячки" зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зачарувала вигинами на Мальдівах: "Погляд пропалює". Телезірка поділилася гарячим знімком з Мальдів.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк слідом за Настею Каменських і Олею Поляковою помчала з України: житиме на воді.