У Хмельницькому дівчина влаштувала танці у фонтані. Про це розповіли на сторінці "Хмельницький LIVE" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Хмельницькому, в парку Чекмана дівчина в піднесеному настрої вирішила повеселитися в місцевому фонтані. Вона роздяглася до білизни, залізла на фонтан і почала танцювати. Після цього вона вирішила скупатися і почала пірнати у воду.

"В парку Чекмана дівчина використовувала фонтан як танцпол і ванну" - сказано в повідомленні.

Публікація Хмельницький LIVE: Facebook

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

До публікації також додали відео, де зняли все, що відбувалося. В ролику можна побачити, як дівчина в нижній білизні танцює біля струменів води у фонтані, а потім купається в ньому. При цьому вона перебуває у піднесеному настрої і видає звуки, які про це сигналізують.

У Хмельницькому дівчина танцює в фонтані, кадр з відео: Facebook Хмельницький LIVE

Коментатори на відео були здивовані такою поведінкою і не приховували емоцій від побаченого.

"Я так чекаю, щоб вона впала, а вона не падає, с*ка" - сказала дівчина за кадром.

У парку Чекмана дівчина використала фонтан як танцпол та ванну Під чим, як вважаєш?😅

Geplaatst door Хмельницький LIVE op Maandag 3 augustus 2020

Підписники сторінки не могли пройти повз такої публікації і висловили свою думку в коментарях. В цілому багато сприйняли те, що відбувається з гумором, проте знайшлися і ті, кому не сподобалося висловлювання від коментаторів на відео.

"Шикарно все, що вчинок, що коментар за кадром", "Ніби не десантник!", "А у нас сьогодні може води не було в якомусь районі?!", " А яка заздрість простому людському щастю у голосі коментаторки...", " Ну то й що тут такого? Господи, шо ви такі печерні? Вона ж нікому не заважала. Коментаторці порадив би побільше позитиву додати в своє життя, щоб не бути такою лихою. Або змінити партнера, бо явно не задоволена життям." - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до публікації Хмельницький LIVE: Facebook

Коментарі до публікації Хмельницький LIVE: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що фонтан біля львівського вокзалу відкриють восени.

Як повідомляв портал "Знай.uа", голий дніпрянин сполоснув причандали у фонтані.

Також, "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі пес охолоджувався в фонтані і застряг, жалібний гавкіт почули гавкіт копи.