Олександр Коваленко, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив", поділився оцінкою можливостей росії в ракетній сфері. За його словами, рф не досягла ще максимуму своїх можливостей у виробництві ракет.

Він нагадав, що, згідно з наявною інформацією, росія продовжує активно працювати над виготовленням ракет, зокрема ракет Х-101/555. Щодня виготовляється до двох таких ракет, що в середньому складає до 60 одиниць на місяць.

Ракета "Циркон" / фото: скріншот Youtube
Ракета "Циркон" / фото: скріншот Youtube

Що стосується крилатих ракет "Калібр", ситуація дещо гірша: їх виробництво складає приблизно одну ракету на добу. Проте, росія комбінує різні типи ракет у своїх атаках.

Якщо росія вирішить здійснити новий масований удар через півтора місяця, вона цілком може досягти подібних обсягів ракетних атак, як і 26 серпня, якщо накопичить необхідний боєкомплект.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Пстраждав житловий будинок від ракети, що, вірогідно, прямувала у бік аеропорту
Пстраждав житловий будинок від ракети, що, вірогідно, прямувала у бік аеропорту

На даний момент росія може проводити лише дорозвідувальні удари з обмеженими запасами боєприпасів, намагаючись добити вже пошкоджені цілі. Це дозволяє зменшити витрати на боєкомплект і зосередитися на точкових атаках, поки накопичується достатня кількість ракет для нових масштабних атак.

Нагадаємо, мешканці Курська говорять українською і не чинять опір ЗСУ: психолог розповів про "велику стратегію" Путіна

Раніше ми писали про те, що ракетна загроза на День Незалежності: українців попередили про можливі атаки

Крім того, Знай.ua повідомляв, Володимир путін розсмішив росіян "космічними військами" у Курську: "Просять щось серйозніше, ніж АК"