У житомирській військовій частині знайшли повішеним 19-річного строковика. Трагедія сталася ввечері 5 липня. Про це йдеться в повідомленні на сторінці в мережі Facebook 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України. «Ввечері 5 липня під час вечірньої перевірки стало відомо про відсутність військовослужбовця строкової служби, 2001 року народження. В результаті пошуку, на відчуженій території було знайдено повішене тіло військовослужбовця без ознак життя!», - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець строкової служби був призваний з Кам’янця- Подільського, сам він був родом з Хмельниччини. Ці дані були підтверджені першим заступником військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк. Зі слів прокурора, будь-яких ознак насильницької смерті та травм на тілі хлопця виявлено не було. Зараз тривають слідчі дії.

Нагадаємо, ЗСУ чекають на нові правила - величезні штрафи, призов бійців АТО та "екшн" від воєнкому.

Як повідомляв сайт Знай.ua, пішов з життя солдат-строковик, що загинув від розриву котла. Він отримав травми несумісні з життям.

Також сайт Знай.ua писав, що у Мінобороні озвучили важливу заяву для строковиків. Міністр оборони відзвітував про терміни звільнення для тих, хто відслужив строкову службу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще