Стало відомо про те, що «Укрзалізниця» відновила рух електропоїзда «Хмельницький – Жмериинка».

Таким чином, повідомляється, що поки що буде їздити лише три потяги з п'яти існуючих. Про це розповіли в «Укрзалізниці». Відновлення даного маршруту пов'язано з ослабленням карантинних заходів, які були введені у зв'язку з ситуацією з коронавірусом.

Новий маршрут від Укрзалізниці, фото: Укрзалізниця

Місцевий житель Олександр Семенов говорить про те, що добиратися до роботи було досить важко поки не курсувала електричка. Йому доводилося виходити на дорогу і ловити попутку, але, зробити це не завжди вдавалося.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Львів'яни скаржаться на умови в купе-вагонах Укрзалізниці. У деяких поїздах вікна не закриваються через що дощ капає прямо на пасажирів.

Про це в співтоваристві Варта-1 написав львів'янин Lemberg Steli.

Так, львів'янин розповів, що йому потрібно було дістатися до одного з міст неподалік від Львова тому він придбав в Укрзалізниці квиток на поїзд. Щоб проїхатися з комфортом чоловік вирішив трохи переплатити і замість плацкарта взяв вагон купе за 650 гривень за місце. Але комфортною цю поїздку було б важко назвати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай.іа писав, що з Києва з 1 липня відправляться поїзда в Бердянськ

Знай.іа повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай.іа передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.