У Хмельницькому сміливий любитель Формули-1 гасав по вулицях міста, але його кайф тривав недовго - був зупинений першим же патрулем поліції, повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Хмельницой області.

Чоловік, як пізніше було встановлено, 1990-го року народження, не дуже розрахував свої водійські навички, і забув про правила дорожнього руху порушивши прямо на очах у співробітників поліції. Вони зреагували швидко, і порушник відразу ж був зупинений. "Болідом" виявився звичайний Ланос.

Що цікаво, в ході спілкування з паном копи відчули недобре, коли підозрюваний став вести себе неадекватно, і справляти враження людини, яка перебуває в стані зміненої свідомості: у наявності були всі ознаки того, що громадянин знаходився під кайфом - його зіниці не реагували на світло, руки тремтіли, ніби на вулиці мороз (а був теплий сонячний день), неприродна блідість обличчя. Всі ці ознаки змусили копів запропонувати водієві пройти тест на стан наркотичного сп'яніння, від якого той відмовився, чим і заробив собі статтю 130 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Більш того, при проведенні поверхневого огляду співробітники правоохоронних органів виявили у водія два поліетиленових пакети з порошкоподібною речовиною рожевого і білого кольору.

На місце відразу ж виїхала слідчо-оперативна група щоб задокументувати всі обставини цієї пригоди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще