Стало відомо про те, що в Польщі була вбита молода українка. Була родом з Волині.

Таким чином, повідомляється, що сорокап'ятирічний громадянин Молдови вбив українку в місті Пулава, що знаходиться в Польщі.

Сталося це у вівторок, 14 липня. За попередньо інформацією, українці було всього 26 років. Зловмисник разом з дівчиною жили в одному будинку, і працювали на заводі, який займається переробкою фруктів.

У Польщі вбили українку, фото: скріншот з відео

Раптом, між ними почався серйозний конфлікт, який переріс у вбивство. Він затягнув її в будівлю, і потім з ножем напав на неї. Незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати її вони не змогли, і вона померла від отриманих травм у місцевій лікарні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Громадянина Молдови затримали на місці, і який саме був мотив злочину, поки що невідомо. Співробітники правоохоронних органів займаються розслідуванням. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент. Більше подробиць обіцяють розповісти трохи пізніше.

Нагадаємо, що раніше, українка поскаржилася на те, в яких умовах наші люди працюють в Польщі.

Українці масово їдуть на заробітки не тільки в Польщі, але й інші країни Європи. Однак потрібно знати нюанси перед працевлаштуванням за кордоном, щоб не опинитися в неприємній ситуації. Українка поділилася гірким досвідом працевлаштування за кордоном паблике "Чорний список роботодавців Польщі" в facebook.

Нагадаємо, коронавірус довів до божевілля кордону України, у величезній автобусної черги немає ні початку, ні кінця.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що в Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

У Миколаєві в одному з тамтешніх магазинів намагалися нагодувати покупців вкрай унікальними солодощами, а точніше "живими" – з черв'яками та личинками.

Про це повідомили на Telrgram-сторінці "Народний ревізор".

Як повідомляв Знай. ua коронавірус змусив Польщу піти на відчайдушні заходи, з чим зіткнуться на кордоні заробітчани.

Як відомо, в Україні оголосили карантин з-за пандемії коронавіруса. Вже з 17 березня Україна перекриє кордони з іншими країнами, а всі бажаючі громадяни можуть повернутися додому протягом цих днів. Саме з-за цього ажіотажу на кордонах утворилися величезні пробки з багатьох транспортів.