У Хмельницькому депутати принесли в службовий кабінет голови Хмельницької ОДА Дмитра Габинета російський прапор, до якого були прив'язані свинячі язики. Про це повідомляє видання Depo.Хмельницький.

43-а позачергова сесія міської ради надовго запам'ятається депутатам. Там вирішили прикрасити підлогу прапором країни-агресора і як вишеньку на торт поклали на нього свинячі язики. Мови і триколор передали представнику Зеленського. Після позачергової сесії Хмельницької міської ради, де з трибуни проголосили промову про підтримку мови, російський триколор і кілька мов передали голові обласної державної адміністрації Дмитру Габинету.

А як ще можна відстоювати рідну країну? За словами депутатів, вдатися до таких неординарних дій спонукали спроби скандально відомого нардепа від "Слуги народу” Максима Бужанського внести зміни в закон про мову.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правда, на превеликий жаль депутатів, голови ОДА на місці не було, тому делегація залишила презент на дверях його кабінету. Секретарку ж попросили передати, щоб Габинет переслав подарунок "українофобу" Бужанскому.

Також Знай.uа писав, що у Франківську спалили Бужанського