Стало відомо про те, що бандуристи з Шепетівки завоювали Гран-прі на фестивалі, який пройшов у Болгарії.

Таким чином, повідомляється, що починаючи з 12 по 18 липня ансамбль бандуристів «Мозаїка» з Шепетівської дитячої музичної школи брав участь у Міжнародному багатожанровому конкурсі «Береги талантів». Пройшло це все захід в місті Кітен, що в Болгарії.

Маленькі бандуристи з Хмельницького вибороли перше місце на конкурсі в Болгарії, фото: Афіша

Оцінювали кон­курсан­тов зоряне жу­ри: Кріс­ти­на Ба­біч з Кк­раїни, Zurab Bilanishvili з Гру­зії, Cleve Inward з Фран­ції, Ouedrago Adam William з Аф­рі­ки і Fabio Marziali з Іта­лії.

І ось, учасники ансамблю в особі Олександри Коцюрмахи, Юлії Кондратюк, Анастасії Бернадиной, Діани Жук, Анастасії Ялі, Максима Трачука, Іванни Годованець, Софії Багнюк, Оксани Фещук, Софії Конорчук – під керівництвом викладача Олени Малинюк в номінації «академічний вокал» отримали найвищі нагороди.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що хлопчик з ДЦП з Прикарпаття став чемпіоном Європи з паракарате. Про це розповіли в сюжеті "Суспільного".

Повідомляється, що дев'ятирічний житель Франківщини Андрій Лагойда, не дивлячись на діагноз ДЦП, пішов займатися катарі в калуський спортивний клуб “OKAMI”.

За роки занять хлопчик зміцнів і виступив на кількох змаганнях. В даний момент він може похвалитися титулами чемпіона Європи та чемпіона України з паракарате. Крім того хлопчик виступав і в змаганнях серед здорових дітей, де також отримав безліч призових місць.

Нагадаємо, що харків'янин взяв "золото" на чемпіонаті України з гольфу.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Усик втік від Чісори, кричав на все узбережжя.

Також, "Знай.иа" писав, що українець Малиновський розніс рейтинг кращих гравців Серії А.