Стало відомо про те, що на городі у 61-річної пенсіонерки з Хмельницької області вилучили практично 100 кущів конопель.

Таким чином, повідомляється, що крім цього, в будинку співробітники правоохоронних органів також вилучили сухі рослини, які вже були готові до «вживання».

У Хмельницькому у пенсіонерки вилучили кущі конопель, фото: Національна поліція

За інформацією від поліцейського, на господарстві, що належав жительці села Колибаївка Кам'янець-Подільського району, було знайдено 98 кусов конопель, а в будинку висушені рослини. Все це було вилучено та відправлено на експертизу.

За даним фактом було порушено кримінальну справу, і почалося розслідування. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент. Офіційних коментарів ще також не надходило.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Франківську чоловіка із забороненими речовинами спіймали на дрібній крадіжці. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 21 липня в службу “102” повідомили про скоєння крадіжки в магазині по вулиці Шевченка. За вказаною адресою одразу ж вирушили співробітники поліції.

Коли вони прибули на місце події, охоронці магазину передали їм затриманого чоловіка, який намагався скоїти крадіжку, ним виявився 38-річний місцевий житель.

Нагадаємо, що двоє звірів з Хмельницького вбили людей похилого віку заради жалюгідної пенсії.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві замінували "Метрополіс", копи оточили ТЦ і шукають вибухівку.

Також, "Знай.иа" писав, що під Харковом розшукують рідних чоловіки із синдромом Дауна.