Стало відомо про те, що в Шепетівці маленька дитина підхопив злобний, китайський вірус.

Таким чином, повідомляється, що про цю далеко не позитивною новини повідомили в місцевому штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. В місті Шепетівка виявили ще один випадок коронавирусной інфекції.

В Шепетівці ще один підтверджений випадок коронавіруса, фото: скріншот з відео

І в цей раз, хвороба не оминула однорічної дитини. Вона була в контакті з людиною, який спілкувався з зараженими. І ось, тепер у місті Шепетівка станом на четвер, 30 липня, було зареєстровано вже 39 лабораторних випадків.

19 все ще лікується, 18 вже зуміли одужати, а ось двоє померли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Місцева влада закликає місцевих жителів, так і всіх українців дотримуватися правил карантину і дотримувати соціальну дистанцію. Якщо дотримуватися всі ці нескладні правила, то з легкістю можна уникнути хвороби.

В Україні з початку епідемії коронавирусной інфекції підтвердили вже 68 794 випадків зараження. За добу зафіксували 1197 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 38 154 пацієнтів. За останню добу видужала 760 осіб, 23 чоловік померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.