У Хмельницьку оперативно розшукали школярку, яка втекла з дому та намагалася потрапити до іншої області. Про це розповіли у прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Зазначається, що повідомлення про зникнення дитини надійшло від її матері: жінка розповіла, що вони із 14-річною дочкою посварилися, після чого та пішла з дому і досі не повернулася.

На розшуки дитини вирушили правоохоронці. Вони не лише шукали її власними силами, але й звернулися до місцевих засобів масової інформації із проханням поширити інформацію про дитину, оприлюднивши її фото та прикмети.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Завдяки цим повідомленням і вдалося розшукати втікачку. Місцевий мешканець, помітивши на автовокзалі дитину, схожу за описом із тією, яку розшукувала поліція, повідомив про неї правоохоронцям. Він розповів, що дівчинка шукала, де зупиняється автобус на Вінницю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зв’язавшись із колегами з вінницької поліції, вони вже через кілька годин повернули дівчинку додому.

Із матір’ю дівчинки провели профілактичну бесіду, на неї склали адміністративний протокол.

Нагадаємо, раніше Під Києвом з притулку зникли юні брат з сестрою – прикмети і фото. Діти 11 і 13 років пішли з притулку, проте так і не повернулися назад.

Як повідомляв портал «Знай.ua» Поліція розшукала зниклу тернополянку – лежала в ямі і стогнала. Що з нею сталося, вона так і не змогла пояснити.

Також «Знай.ua» писав, що Полтавський терорист Скрипник безслідно зник, копи обіцяють винагороду за голову злочинця. Сьогодні правоохоронцям його вдалося розшукати та ліквідувати.