Стало відомо про те, що Апеляційний суд Хмельницької області призупинив відправку поштової кореспонденції.

Таким чином, повідомляється, що отримавши процесуальні документи можна через електронну пошту, або ж зареєструвавшись в системі «Електронний суд». Ще є варіант з канцелярією.

У Хмельницькому Апеляційному суді передавати про те, що вони тимчасово призупинили відправку поштової кореспонденції у зв'язку з тим, що у них відсутнє додаткове фінансування, і немає грошей на те, щоб підписати договір про закупівлю знаків поштової оплати, або ж всього того, що з цим пов'язано.

Прес-служба говорить про те, що отримати всі процесуальні документи тепер можна через електронну пошту, або ж зареєструвавшись в системі «Електронний суд».

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Отримати виклик і повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши в ній номер мобільного телефону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українська заробітчанка в Італії вбила роботодавця, а тіло сховала: змушував до статевих стосунків втрьох і не пускав додому.

Як повідомляв Знай.иа, група підлітків влаштувала полювання на 6-річних малюків: "знімай штани і показуй...".

Знай.иа писав, дніпрянин опинився в полоні озвірілого знайомого-два дні тортур у Собачому нашийнику.