Вчора, 13 серпня, в обласному центрі водій маршрутки нахамив жінці за те, що та заступилася за дитину. Про це повідомляє Telegram-канал “Хмельницький LIVE".

Інцидент трапився у 47 маршрутці у Хмельницькому. Дитина попросила водія зупинитися, оскільки помилилася маршрутом та поїхала не туди. При цьому це прохання було зроблено в межах правил – водія попросили стати на зупинці. Однак на це чоловік відповів, що у нього “не має часу” і продовжив рух.

Побачивши таке зневажливе ставлення, за дитину заступилась одна з пасажирок. Вона зробила водієві зауваження, мовляв це дитина, й взагалі – він мав стати на зупинці. Однак водій відреагував на це не зовсім адекватно і почав відверто грубити.

“Ти пасажирка – заткнись і їдь! Гроші дала – всьо, їдь до своєї зупинки! Тебе ніхто не зачіпав і не зачіпає”, — відповів водій пасажирці, що зробила зауваження.

“Мене бісять такі деякі, як ви”, – відповіла жінка, на що водій прокричав, що йому “пофіг”.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Дома будеш розказувати чоловіку своєму”, – кричав маршрутник.

“Ну так якщо тобі “пофіг”, то вдома сиди. Ти працюєш з людьми і в тебе має бути якась повага”, – відповіла на це пасажирка.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Трагічна ДТП у Дніпрі забрала життя молодої мами — пішла слідом за синочком

Також портал "Знай.ua" писав Залишила дитину без нагляду - у Києві потонув хлопчик, правоохоронці назвали причину

Також портал "Знай.ua" писав, що Франківські злодії влізли в авто і "розжилися" на 200 тисяч