Кожен дев’ятий споживач газу Хмельницької області жодного разу з початку року не розрахувався за розподіл газу, кожен сьомий подолянин на 2-3 місяці затримує оплату. Загальна сума неплатежів побутових клієнтів-споживачів АТ «Хмельницькгаз» вже сягнула 19 млн.грн.

Клієнти АТ «Хмельницькгаз» станом на 1 серпня 2020 року залишили без оплати 12% рахунків. Теплопостачальні підприємства не сплатили за надані послуги 17, 6 млн грн., бюджетні організації –225 тис. грн., інші суб’єкти господарювання – близько 10 млн.грн.

“В першу чергу, дякуємо нашим споживачам, які навіть в складних для всіх умовах пандемії, щомісяця вчасно, до 20 числа розраховуються за отримані послуги доставки. Водночас, просимо подолян не затримувати оплати рахунків за доставку, адже саме ці кошти – єдине джерело фінансування компанії,” говорить комерційний директор АТ «Хмельницькгаз» Олександр Надольний.

Якраз тепер, коли саме літня тепла суха погода – це найпродуктивніший період для проведення газовиками усіх необхідних технічних робіт. І це дає можливість в короткий термін підготувати до безперебійної роботи та багаторазового навантаження в опалювальний сезон 18 тис.км газорозподільної системи області.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Розвиток зеленої енергетики в Україні зменшує можливості політичного шантажу з боку Росії - експерт

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі заводи смерті змусять ввiмкнути фільтри: "Досить труїти людей!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Комунальники Кернеса змусили харків'ян мокнути в іржавій воді - як чай