У Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу, яка сталася в квартирі, розташованій на 8-му поверсі житлового будинку. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Хмельницькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 21 серпня. О 17:30 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що в будинку №28/3 по вулиці Панаса Мирного в мікрорайоні Озерна Хмельницького сталася пожежа. На місце направили чергові відділення 1-го Державного пожежо-рятувального загону.

По прибуттю рятувальники виявили, що вогонь охопив квартиру. Розташовану на 8-му поверсі і поширився на площу 15 кв.м. Пожежники встановили, що була загроза поширення полум'я і на інші житлові приміщення, тому до гасіння вогню приступили моментально.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як розповів старший помічник начальника чергової зміни з питань оперативного реагування Віталій Змитрович, у задимленій квартирі рятувальники нікого не виявили. На момент загоряння в приміщенні була тільки господиня, яка, побачивши пожежу, взяла свого домашнього вихованця і вибігла на вулицю.

Локалізувати пожежу вдалося о 17:40, а ліквідувати – о 17: 44. За попередньою інформацією, загоряння сталося внаслідок необережного поводження з вогнем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Хмельницькому викинули з вікна собаку в ході побутової сварки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у мікрорайоні Озерна у Хмельницькому утворилася прірва через масштабний зсув ґрунту.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області невідомий пограбував поштове відділення.