Пошкоджений надувний матрац ледь не коштував життя відпочивальнику на Дністрі.

У Кам’янець-Подільському районі на Дністрі надзвичайники врятували 57-річного чоловіка, повідомляє пресслужба ДСНС області.

23 серпня о 16:00 під час патрулювання на річці Дністер, поблизу с. Устя Кам’янець-Подільського району, фахівці водолазно-рятувального відділення №4 Аварійно-рятувального загону спецпризначення помітили чоловіка на пошкодженому надувному матраці, який потребував допомоги.

На моторному човні водолази-рятувальники транспортували 57-річного чоловіка на берег.

Служба порятунку Хмельниччини закликає громадян бути вкрай обережними на воді: не запливати на човні чи надувному матраці у місця із сильною течією, не пірнати у воду в незнайомих місцях, не зловживати алкоголем та завжди повідомляти когось про те, що йдете у воду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у Хмельницькому рятувальники ліквідували пожежу, яка сталася в квартирі, розташованій на 8-му поверсі житлового будинку.

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 21 серпня. О 17:30 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що в будинку №28/3 по вулиці Панаса Мирного в мікрорайоні Озерна Хмельницького сталася пожежа.

На момент загоряння в приміщенні була тільки господиня, яка, побачивши пожежу, взяла свого домашнього вихованця і вибігла на вулицю.

Раніше портал "Знай.ua" писав У Дніпрі легковик "припаркувався" під фуру - понівечені тіла вирізали з купи металу

Також портал "Знай.ua" писав, що Закарпатець замахнувся на лаври Джеймі Олівера і перелякав сусідів з пожежними - "Злегка пересмажив!"

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Запоріжжям впав ліфт з дітьми, летіли з 9 поверху і кликали на допомогу