У Хмельницькому дитина їздить за кермом скутера. Про це розповіли на сторінці групи "Хмельницький Live" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Хмельницькому помітили дитину, яка пізно ввечері їхала на скутері посеред дороги. Проїжджаючому повз водієві вдалося зняти хлопчика на відео.

Читайте Знай в Google News!

На опублікованих кадрах можна помітити, що за кермом скутера знаходиться хлопчик, на вигляд не старше 13 років. При цьому він їде на великій швидкості і на ньому немає шолома чи іншої захисної екіпіровки.

хлопчик їде на скутері, кадр з відео: Facebook Хмельницький Live

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дитина їздила по Хмельницькому за кермом скутера. Підліток без шолома їхав на скутері по вулиці Купріна. За словами автора відео, юний водій виглядає на 11-13 років."- сказано в повідомленні.

повідомлення про хлопчика а скутера: Facebook Live

Як батьки хлопчика допустили подібне, залишається загадкою. Але варто зазначити, що це не єдина дитина, яка їздить по місту за кермом транспортного засобу.

Останнім часом багато батьків дозволяють дітям керувати скутерами і навіть заохочують їх за це. Однак вони забувають, що діти часто не дотримуються правил руху і безпеки, що може привести до сумних наслідків.

Дитина їздила по Хмельницькому за кермом скутера Підліток без шолома їхав на скутері по вулиці Купріна. За словами автора відео, юний водій виглядає на 11-13 років.

Geplaatst door Хмельницький LIVE op Vrijdag 28 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром 15-річний школяр став жертвою однолітка з дробовиком

Як повідомляв портал "Знай.uа", з 10-річним малятком жорстоко розправилися прямо біля будинку, підозрюваний теж дитина

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові 5-річний малюк потрапив під колеса озвірілого шумахера