31 серпня, перестало битися серце відомого громадського активіста Сергія Скоробагатого, який був активним учасником та організатором багатьох громадсько-політичних акцій на Хмельниччині. Очолював Хмельницький окремий козацький курінь імені Івана Нечая. Активний учасник Майдану 2004 року та Революції Гідності.

Сергій Скоробагатий був громадським активістом, мав активну життєву позицію. У 2004 році, під час Помаранчевої революції Сергій Скоробогатий полишив бізнес та вступив у козаки. Тривалий час був отаманом Хмельницького окремого козацького куреня імені Івана Нечая. Очолював Народний Рух у Хмельницькому. У 2013-2014 роках, під час Революції Гідності, був на майданах Києва та Хмельницького.

Про смерть активіста та отамана повідомили на його сторінці у Фейсбук. Останній допис на сторінці Сергія Олександровича був опублікований напередодні.

Прощання з Сергієм Скоробогатим відбудеться, за попередньою інформацією, 2 вересня з 10:00 до 12:00у Будинку ритуальних подій.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Помер дитячий письменник Владислав Крапивін: на його творах "Хлопчик зі шпагою", "Тіні каравели" виросли покоління Письменник Владислав Крапивін помер в Єкатеринбурзі на 82-му році життя.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що "Людині без слабкостей" Богдану Ступці могло б виповнитися 79: "Я вчу, як жити" Метру вітчизняного театру і кіно, великому актору, герою України Богдану Ступці могло б виповнитися 79 років. Видатний діяч культури і мистецтва пішов з життя ще у 2012 році, однак його внесок цінують і досі.

Також портал «Знай.uа» писав, що Пішов з життя творець ″Смішариків″ Анатолій Прохоров: був одним з найуспішніших мультиплікаторів Продюсеру було 72 роки. Про смерть Анатолія Прохорова повідомив шеф-редактор студії "Союзмультфільм" Сергій Капков.