В обласному центрі рятувальники відкачали воду із підвального приміщення багатоповерхового житлового будинку, про це повідомила пресслужба ДСНС Хмельницької області.

"31 серпня о 08:29 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в підвалі одного з під’їздів багатоповерхового житлового будинку на вул. Вінницьке шосе стався прорив труби з водою. Тож потрібна допомога рятувальників з її відкачування", - розповіли надзвичайники.

На місце події негайно було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця виклику бійці ДСНС за допомогою мотопомпи відкачали 8 куб. м води.

Нагадаємо, у Чернівецькій області згорів будинок багатодітної сім'ї. 28 серпня 2020 року, о 15:30 рятувальникам Державної пожежно-рятувальної частини №12 поступило повідомлення про те, що в селі Старі Бросківці загорівся житловий будинок.

По прибуттю рятувальники побачили, що до місця загоряння немає доїзду. У зв'язку з цим вони були змушені провести магістраль на відстані близько 400 метрів для подачі води, що ускладнило процес ліквідації пожежі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На щастя, пожежникам вдалося успішно повністю локалізувати загоряння.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Дніпром палають тонни сміття - сморід нестерпний, готуйте протигази

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі пенсіонерка переплутала двері з вікном і мало не "вийшла" з моторошної висоти: "Стій!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові багатоповерхівка тріщить по швах, мешканці в жаху: "Дрогобич перед очима"