У Хмельницькій мерії виявили COVID-19. Діагностували коронавірус в одного з працівників управління культури та туризму ХМР.

“У названому управління Хмельницької міської ради є один підтверджений випадок”, – повідомила заступниця голови Хмельницької ОДА Оксана Ситницька на брифінгу 2 вересня, відповідаючи на запитання журналістів.

На Хмельниччині з початку світової пандемії зафіксовано 2 672 випадки COVID-19. Зросла кількість летальних випадків. Як повідомила під час брифінгу Оксана Ситницька, підтверджено 55 летальних випадки внаслідок інфікування коронавірусною інфекцією.

Серед нових випадків інфікування є медики: один працівник Хмельницької обласної лікарні урологічного відділення і два працівники Дунаєвецької ЦРЛ . Також виявлено два нових випадки інфікування серед працівників Хмельницької АЕС. Один випадок коронавірусу виявили в управлінні культури і туризму Хмельницької міської ради.

«Кількість хворих, які перебувають у лікарнях, щодня збільшується. Лікарні постійно заповнюються. Стаціонарно станом на 11-ту годину (2 вересня) перебуває 121 хворий на COVID-19 в Хмельницькій інфекційній лікарні, 8 – у Шепетівській ЦРЛ, 86 – у Славутській, 53 – у Дунаєвецькій. Пацієнтів, підключених до апаратів ШВЛ, наразі немає», - прокоментувала заступниця голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Українцям продають фальшиві довідки про відсутність коронавірусу: "Є печатка і підпис лікаря"

Також портал "Знай.ua" писав, що Кличко пророкує киянам "інфекційний вибух": "Дошасталися"

Також портал "Знай.ua" писав, що Новий етап карантину зятяне Україну в безодню безробіття — близько 5 мільйонів