Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин зізнався, що на чергових місцевих виборах 25 жотвня, планує переобратися від партії “Свобода”.

Про це він сказав під час брифінгу у середу, 9 вересня.

“Поки чіткого рішення немає. Я є членом Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, тож планую від нього балотуватися. З 15 вересня почнеться офіційне висунення кандидатів, тоді всі усе побачать”, – прокоментував мер.

Він зауважив, що перебуває у лавах “Свободи” з 2009 року.

Що стосується нової партії “Команда Симчишина”, то Олександр Симчишин визнав, що має до неї прямий стосунок. Однак назвав це неполітичним проєктом, а об’єднанням людей, котрі змінюють місто Хмельницький.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Політична партія “Команда Симчишина”, у назві якої використовується прізвище міського голови Хмельницького, зареєструвала обласну регіональну партійну організацію.

“Туди входять і “свободівці”, і активісти, і волонтери, бізнесмени і прості містяни. Всі вони надалі змінюватимуть Хмельницький і район”, – пояснив градоначальник.

Нагадаємо, що на мерських виборах-2015 тодішній експерший заступник голови Хмельницької ОДА Олександр Симчишин переміг як висуванець ВО “Свобода”.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Конкурент Кернеса свободівець Коломійців "здався" перед виборами: "Мені недобре"

Також портал «Знай.uа» писав, що Кличко вхопився за Порошенка перед виборами: "Варіантів лишитися більше немає"

Також портал «Знай.uа» писав, що У крісло мера Запоріжжя Буряка мітять два слуги Зеленського і соратник Тимошенко