У Хмельницькому медаллю «За віддану службу» нагородили собаку. Тор разом із своїм наставником служить у Хмельницькій військовій частині Нацгвардії України.

У частині це перший собака, який пройшов навчання та отримав ліцензію на пошук боєприпасів. А допоміг йому в цьому старший дресирувальник кінологічного взводу Дмитро Левчук та його колеги.

Разом зі своїм чотирилапим партнером вони не раз виїжджали в зону АТО/ООС. Там для Тора роботи вдосталь. Навіть під час звичайних прогулянок він не раз натрапляв на небезпечні знахідки.

Пес з легкістю знаходить різні боєприпаси та снаряди. Його робота допомагає рятувати життя людям. За це талановитого шукача і нагородили медаллю "За віддану службу" 3 ступеня.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Закарпатті спіймали переляканого нелегала - тікав лісами до Європи. Невідомого помітив прикордонний патруль Чопського загону, який ніс службу поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району. Іноземець намагався втекти від наряду та сховатися у лісі, проте його розшукали і затримали за допомогою службового собаки прикордонників.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті бравий пес змусив чоловіка "кинути курити" - дай п'ять, Рекс. Під час огляду мікроавтобуса марки «Мерседес», яким на виїзд з України прямував 41-річний громадянин України, на наявність сховку з тютюном вказав службовий собака прикордонників.

Також портал «Знай.uа» писав, що На Хмельниччині заборонили годувати безхатченків - помруть від голоду, мріючи про кісточку. За підгодовування котів та собак на вулицях міста штрафують – від 300 до 1360 гривень