Надзвичайники рятували двох собак, які потрапили до ями і не могли самостійно вибратись.

Подія трапилась вчора ввечері, 10 вересня у Нетішині. На Службу порятунку зателефонували місцеві мешканці, які й повідомили про інцидент.

На місце події виїхали рятувальники. За допомогою штурмової драбини вони спустилися до ями, де обв’язали тварин рятувальною мотузкою і підняли їх.

Яма була глибиною близько чотирьох метрів. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

За зовнішніми ознаками собаки були неушкоджені, тому їх розв'язали та відпустили.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом невідомі викинули в лісі пса породи стаффордширський тер'єр. Тварина вже кілька днів чекає повернення своїх господарів.

За словами очевидців, вірну тварину виявили неподалік від села Логвин у Володарському районі Київської області. Пес виглядає приблизно на шість років. Собака віддано сидить на тому місці, де її залишили, ось уже кілька днів, і нікуди не йде.

"Можливо, комусь не вистачає одного", - пишуть у спільноті, звертаючись до небайдужих людей, які готові забрати пса до себе.

Раныше портал Знай.uа писав, як зареєструвати домашню тварину в Україні: штрафи, податки та інші нововведення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові донька працівника цирку звинувачує батька в страшному: "Вбив на очах у молодшого брата".

Також портал Знай.uа писав, що український притулок показав, як живуть тисячі вусатих і хвостатих: в кожному з них б`ється серце.