У Хмельницькій області зафіксовано велику кількість випадків захворювання на коронавірус серед працівників правоохоронних органів. Про це розповіли у СК ГУ Національної поліції регіону.

Зазначається, що саме правоохоронці є другою за ступенем ризику захворювання на коронавірус категорією населення України, після медичних працівників. З березня цього року, тобто від початку карантину, поліцейських переведено на посилений режим несення служби. За статистикою, вони дійсно хворіють на COVID-19 частіше за інших співгромадян, поступаючись у цьому показнику лише медикам.

Лише за 11 вересня серед всіх нових випадків захворювання на коронавірус в Україні виявилося 93 правоохоронця. Загалом за весь час пандемії на COVID-19 захворіли чотири тисячі правоохоронців, з них одужали понад три з половиною тисячі осіб.

Серед «лідерів» за кількістю хворих поліцейських опинилася й Хмельницька область. Більше інфікованих коронавірусом правоохоронців – лише у Волинській та Закарпатській областях.

За Хмельниччиною п’ятірку сумнівних лідерів рейтингу замикають Харківська область та місто Київ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай.ua писав, влада хоче запровадити примусову вакцинацію, вже зареєстровано документ