13 вересня, близько першої години ночі у Хмельницькому загорівся автомобіль Lexus GX 470.

На 101 повідомили про те, що у м. Хмельницький на вул. Прибузька о 1:19 виникла пожежа автомобіля Lexus. На місце негайно викликали рятувальників.

За інформацією ДСНС, до приїзду надзвичайників вогонь знищив двигун, електропроводку, пошкодив салон і відсік двигуна. Нещасних випадків на пожежі не було.

Причину займання наразі встановлюють. Проте збитки від надзвичайної подіі уже підрахували – 680 000 гривень.

Нагадаємо, відомому прикарпатському журналісту-розслідувачу Віталію Мацьоцькому намагались спалити магазин. Про це чоловік повідомив у соцмережі Фейсбук. Віталій Мацецький бачить у цьому помсту за свою професійну діяльність.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Мені сьогодні спробували підпалити магазин. Таким чином мені хочуть спробувати помститись за мої викривальні відео.", - написав Мацьоцький у Фейсбук.

Цей вчинок Віталій пов'язує із своєю журналістською діяльністю, викривальними репортажами. Останній його репортаж був щодо чиновника РДА, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що у Києві неадекват підпалив п'ятиповерхівку, жителі прокинулися у вогняному пеклі - "Дітей і жінок знімали з вікон".

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, прикутий до ліжка харків'янин трагічно загинув у вогні - жодного шансу на порятунок.

Також портал Знай.uа писав, пекло на Землі-2020: до жахливих пожеж в Каліфорнії додалися торнадо.