У сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії в Хмельницькому, з’явилася оригінальна локація – мурал в пам’ять про відомого співака. Повідомляє ХМ-Інсайд.

Зі стіни на містян серйозними і глибокими очима «дивиться» Андрій, а праворуч проглядаються слова з його пісні «Місця щасливих людей…».

фото xm-inside.com

Місцевий майстер графіті Назар Бабій зазначає, що дизайн муралу Скрябіна був готовий ще чотири роки тому. Він трохи удосконалив малюнок і дещо змінив кольорову гаму. Замовником проєкту є фестиваль Respublica FEST, який відбудеться дистанційно 25-27 вересня.

фото xm-inside.com

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Назар зізнається: творчістю Кузьми Скрябіна захоплений давно і його пісні надихають на нові ідеї. Завершити цей мурал планує за день-другий. Залишилося ще домалювати бічні та деякі центральні елементи, закріпити все спеціальним розчином, аби подовжити термін зберігання.

фото xm-inside.com

Вважає, що своєю роботою доклав маленьку часточку в пошану улюбленого музиканта. А мурал стане гарною прикрасою скверу і приваблюватиме більше людей.

фото xm-inside.com

Раніше портал Знай.uа писав про те, що доросла донька Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька, фанати ридають: "Біль не відпускає"

Також портал Знай.uа писав, що хвора Фреймут "лисячим бігом" і піснею покійного Скрябіна підкорила українців і 90-річного Чапкіса — ювілейні "Танці з зірками" дали жару

Також портал Знай.uа писав, що подружжя закарпатських художників облаштувало будинки світлицю зі старовинними експонатами - "Живемо в музеї"