У Хмельницькому водій маршрутки вигнав дитину за те, що він поступився місцем бабусі.

"Дитина їхала зі школи в 11 маршрутці. Коли зайшла старша бабуся, дитина поступилася місцем і дитину вигнали з маршрутки, так як в неї вже було стояче місце.

Проїзд був оплачений, дитину до потрібної зупинки не довезли, коштів на наступну маршрутку в дитини вже не було.

Підкажіть, будь ласка, куди звернутися, це що таке робиться? За дитячу вихованість її просто вигнали, немає слів ...", - написали на Фейсбук сторінці "Мами Хмельницького".

фото з фейсбук

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

фото з фейсбук

Користувачи активно коментували цю ситуацію.

"Як взагалі можна дитину вигнати, а якщо вона не знає де вийшла, люди, ви що?", - обурюється Татьяна Кудла.

"Не тільки вашу дитину вигнали у мене на роботі жінка з чоловіком зайшли до тролейбуса заплатили за проїзд а на слідуючій зупинці зайшла пожила жінка вона встала і її теж захотіли вигнати але вона бойова жінка і не далася на провокацію А що може зробити мала дитина треба скаржитись на перевізника", - пише Надія Решетник.

"В мене запитання до перевізника. Навіщо водій брав пасажирку коли місця були зайняті? Дитина як пасажир.", - запитує Виталий Пидгайчук.

"Настав час байдужих людей. Люди схаменіться завтра може бути на цьому місті ваша дитина.", - зауважує Антоніна Остахова.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що "Червоні" села на Львівщині відрізані від цивілізації - ні маршруток, ні електричок

Також портал Знай.uа писав, що Степанов терміново зібрав мерів через карантин в Україні: про що домовилися і які зміни чекають міста

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі водій тролейбуса влаштував бійку з пасажиром: "Ти баран? Здачі немає!"