У Хмельницькому дітям військовослужбовців нарешті дійшли різдвяні подарунки. Детальніше про це розповідає "ХМ Інсайд".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що різдвяні подарунки, які повинні були вручити ще в січні 2020 року, дійшли до Хмельницького лише сьогодні. Іграшки, канцелярія, одяг та інше вже почали роздавати дітям військовослужбовців, які обороняють нашу країну від російських агресорів.

Як пояснив капелан однієї з військових частин Сил спеціальних операцій Збройних Сил України отець Андрій, подарунки затрималися через початок всесвітньої пандемії коронавірусу. Все, що зібрали американські діти для своїх однолітків у січні, дійшло до України лише у вересні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Ми постійно молимося Богу і тісно співпрацюємо з багатьма благодійними релігійними організаціями. Завдяки взаємодії з міжнародною організацією "Різдвяна дитина" у нас є місток з нашими братами і сестрами з США", - говорить отець Андрій.

Він додав, що поширення коронавірусу у світі завадило привітати хмельницьких дітей вчасно, до Різдва. І світова спільнота, яка займається проблемами дітей військовослужбовців в Україні, які захищають мир на Донбасі, прагне віддячити маленьких українців і привітати їх з Різдвом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що медики створили нереальне, вони зуміли пришити заново ніжки трирічної дівчинки і навчити її ходити.

Як повідомляв портал Знай.иа, мужня харків'янка залишила дочок і поїхала воювати на Донбас.

Також Знай.иа писав, що 9-річна дівчинка врятувала тисячі людей після смерті, світ аплодує подвигу.