У Хмельницькій області зіткнулися вантажівка і легковий автомобіль. В результаті ДТП постраждали семеро людей. Аварія сталася ввечері 20 вересня в селі Бокіївка Волочиського району, розповіли в прес-службі ГУНП.

фото npu.gov.ua

В неділю ввечері в селі Бокиївка зіткнулися легковий автомобіль «Ford GALAXY» та вантажівка «MAN TGX 24.440» з напівпричепом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 32-річна водій Ford Galaxy і шестеро її пасажирів отримали травми, серед постраждалих - троє малолітніх дітей. Їм надали допомогу на місці без госпіталізації. Водій вантажівки MAN TGX 24.440 не постраждав.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що власник Nissan Navara звернув на зустрічну 4-смугової автомагістралі, відео жахливої ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа, хвастощі власника Mustang привели до ДТП на трасі, відео.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві дороги Кличка "проковтнули" фуру.