В одному з міст Хмельницької області розмістили білборди партії "Слуга народу" із написом "Рівненщина – це ти". Про це йдеться на офіційній сторінці у Фейсбуці ГО "Рідна Славутчина".

Як зазначено, в місті Славута Хмельницької області (Славутський район межує з Рівненсько. областю) з'явилися білборди від провладної партії "Слуга народу".

фото з фейсбук

На бордах, зокрема написано "Буде так, як вирішиш ти! Рівненщина - це ти!".

Повідомляється, що фото зроблені 25 вересня 2020 року, у місті Славута, перехрестя вулиць "Острозької" та "Приміської".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях жителі Славути висловлюють обурення, такі борди називають "зневагою до громадян та проявом містечкового сепаратизму".

Є версії того, як такі рекламні борди могли опинитися на Хмельниччині - славутчани припускають, що розклеювачі політичної реклами просто не орієнтуються в адміністративних одиницях держави, того й переплутали.

Нагадаємо, на 77 сесії Шепетівської міської ради, яка відбулась 17 вересня депутати внесли зміни до «Програми розвитку та утримання лазні для потреб населення міста Шепетівки на 2018-2022 роки».

Відповідно до Програми, капітальний ремонт самої будівлі, її покрівлі та системи опалення міської лазні планують завершити до 2022 року. Для цього необхідно майже 3 млн грн.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Зеленський "кинув камінь" у фури на Закарпатті.

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому звільнили ректора університету управління та права - був на посаді 10 років.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський передрік Білорусі долю України і другий Майдан: "Цієї влади не буде"