У пресслужбі ТОВ “Хмельницькгаз Збут” повідомили, що з 1 жовтня 2020 року ціна на газ становитиме 6,79226 гривні за кубометр.

В Україні скасували державне регулювання цін на газ для населення. Тому ціна блакитного палива залежить від котирувань на європейських енергетичних біржах.

“Навесні нинішнього року ціни на газових хабах Європи впали до історичного мінімуму. Втім, у липні-вересні блакитне паливо стрімко подорожчало. Для європейського ринку це традиційне сезонне явище, адже з наближенням холодів та збільшенням попиту вартість газу зазвичай зростає, а після завершення опалювального сезону і зменшення попиту – падає”, – зазначають у пресслужбі у “Хмельницькгаз Збут”.

Хмельниччани до 30 вересня 2020 року можуть ще зарезервувати собі об’єм газу за літньою ціною та використовувати його з 1 жовтня 2020 до 31 березня 2021 року. Ціна у такому випадку на газ становить 5,49 гривень за кубометр. Додатково здійснюється оплата доставки газу.

Раніше портал Знай.uа писав про нові тарифи, борги і скорочені субсидії: що відбудеться з платіжками восени. Українцям щороку доводиться "миритися" з новими розцінками на житлово-комунальні послуги і хвилюватись за отримання субсидії, якої можуть позбавити в розпал опалювального сезону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що українцям розсилають підроблені штрафи за порушення ПДР: під прицілом довірливі пенсіонери. В Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.

Також портал Знай.uа писав, що зарплати тернополян зробили стрибок у несподіваний бік, готуйте гаманці.