Стало відомо про те, що загиблу в Хмельницькій області сім'ю поховали без священика. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що трагедія сталася в селі маркування Старокостянтинівського району. Там знайшли повішеними 32-річного чоловіка, а також малолітнього сина.

Дядько загиблого чоловік каже, що є ймовірність того, що вони загинули не від повішення, а від удару струму. Мовляв, у жертв були обмотані руки проводами, а поруч знаходилася електрична розетка.

Місцеві жителі кажуть, що тривалий час після шкіл чоловік проживав у Російській Федерації, де міг стати членом якоїсь секти. Ще в шкільний час він поводився дивно, а потім, повернувшись додому, це стало проявлятися ще більше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Перестав стригтися, відростив бороду, їм повністю став йти від контактів. Однак, Сина Свого він шалено любив, тут не посперечаєшся.

Що саме штовхнуло чоловіка на такий вчинок-ніхто не розуміє. Але, однією з причиною могла стати смерть дружини, яка наклала на себе руки практично відразу після народження малюка.

Це перший такий випадок самогубства, і місцеві налякані. Ховали з без священика, так як чоловік самогубець, а ось дитина була не хрещена.

Було відкрито дві кримінальні справи. Чоловікові буде винесено підозру про вбивство маленького сина посмертно.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Дніпрі зник чоловік з викривленим носом і шрамом на плечі-дружина не знаходить собі місця

Також портал Знай.ІА писав, що у Харкові зникла рудоволоса красуня, батьки не сплять два місяці

Також портал Знай.ІА писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки