Про зах­во­рю­ван­ня Ми­хай­ло По­ло­дюк, мер Ше­пе­тів­ки, діз­нався не­що­дав­но. Ка­же, що ми­ну­ло­го чет­верга піс­ля ро­бо­ти від­чув слаб­кість. Вже нас­тупно­го дня — у п’ят­ни­цю, пі­шов на са­мо­ізо­ля­цію. За де­кіль­ка днів він от­ри­мав по­зи­тив­ний ре­зуль­тат тес­ту, який ра­ні­ше здав у при­ват­ній клі­ні­ці.

"Вчи­нив так, аби зай­вий раз не кон­такту­ва­ти з людь­ми, щоб не на­ра­жа­ти на не­без­пе­ку. За­раз пе­ре­бу­ваю на лі­кар­ня­но­му", - в те­ле­фон­ній роз­мо­ві по­ві­до­мив для «День за днем» Ми­хай­ло По­ло­дюк.

Не­без­печне зах­во­рю­ван­ня вже кіль­ка днів ко­сить ти­ся­ча­ми ук­ра­їн­ців.

"Не­що­дав­но зах­во­рів пра­ців­ник од­но­го з уп­равлінь ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту Ше­пе­тівсь­кої місь­кої ра­ди. Ро­бо­та є ро­бо­та, я з ним кон­такту­вав. Ціл­ком міг і від нього за­ра­зи­ти­ся", - говорить Ми­хай­ло По­ло­дюк.

На­ра­зі у Ше­пе­тів­ці та районі в роз­па­лі пе­ред­ви­бор­ча кам­па­нія, кан­ди­да­ти зус­трі­ча­ють­ся з елек­то­ра­том. Місь­кий го­ло­ва має на­мір ба­ло­ту­ва­ти­ся на по­са­ду ще раз. Во­че­видь че­рез зах­во­рю­ван­ня зус­трі­чі з меш­канця­ми гро­ма­ди ска­со­ву­ють­ся.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Хо­ча я ви­му­ше­ний пі­ти на ре­жим са­мо­ізо­ля­ції, але це не впли­не на пе­ред­ви­бор­чу кам­па­нію. Хво­ро­ба — це вип­ро­бу­ван­ня для ме­не і мо­єї ро­ди­ни. Спо­ді­ва­юся ра­зом ми усе здо­ла­ємо. Ше­пе­тів­чан зак­ли­каю бе­рег­ти се­бе і тих, ко­го лю­би­те", - говорить Ми­хай­ло По­ло­дюк.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Степанов назвав вартість лікування від covid-19 одного пацієнта: десятки тисяч гривень

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна дала пораду хворим, як полегшити страждання: "Інсайт від докторів"

Також портал Знай.uа писав, що медики не помічають хворих на туберкульоз через коронавірус: "Буде гірше"