На Хмельниччині Державна екологічна служба разом з Кам'янецькими поліцейськими зафіксували факт незаконного видобутку піску підприємством на 17 мільйонів. Про це повідомила прессекретар Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області Наталія Сологуб.

Державні інспектори при огляді встановили, що на земельній ділянці, яка розташована на території Китайгородської сільської ради Кам’янець-Подільського району, присутні ознаки самовільного використання піску на загальний обєм 21099 метрів кубічних.

Підприємству, яке незаконно видобувало пісок, за словами Наталії Сологуб, направлена претензія на відшкодування коштів. До тепер ніяких відповідей від ТОВ "Бонус" немає.

"У разі відмови підприємства від сплати, обласна Держекоінспекція буде змушена звернутись до судових органів для стягнення збитків у судовому порядку", - каже Наталія Сологуб.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі затримали Ескобара з товаром на півмільйона - розфасував по пакетиках. Місцевий житель незаконно зберігав марихуану за місцем проживання, а також розкладав її в спеціальні zip-пакети, таким способом готував товар до реалізації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що харків'янам роками впарювали "липові" ліки, які не лікують навіть головний біль. Кіберполіція викрила харків'янина в незаконній торгівлі. Житель Харкова продавав через Інтернет ліки, не маючи відповідних дозволів.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині лісгосп зганьбився на всю країну - попрацювали і залишили сміттєзвалище. У Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспу, у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки.