Леся Нікітюк приємно проводить осінь і з користю – вона нещодавно оголосила, що бере паузу в кар'єрі і присвятить час собі і самоосвіті. Ведуча вміє насолоджуватися життям і робить це зі смаком.

Нещодавно Леся побувала в Карпатах, де встигла повноцінно відпочити на тлі чарівної природи. Вона ділилася барвистими фото, і ось, опублікувала в Instagram свіжий і вельми провокаційний кадр.

Леся Никитюк (фото: instagram.com/lesia_nikituk)

Леся Нікітюк розташувалася у величезного чана з великою тарілкою варених раків в руках. Створюється враження - ведуча оголена. Але якщо особливо уважні можуть розглянути, то можна помітити, що на ній невеликі чорні плавки. Вона вирішила обійтися без макіяжу і широко посміхається в камеру.

Леся вирішила підписати провокаційне фото не менш провокаційним текстом. Вона прокоментувала своє фото і припустила, що ж про неї напишуть в медіа:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я вже бачу ці заголовки: Нікітюк, прикриваючись тим, що варить раків, фоткалася оголеною в чанах . Подруги залишилися голодними і неприкритими", - з гумором написала ведуча.

У коментарях зіркові друзі Лесі-Даша Астаф'єва і Віка з НеАнгелів написали. "Ну, даєш! Чарівна Господиня! Хочу бути подругою по поїданню".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що юна внучка Боярського грайливо розстебнула сорочку і видала, що думає дідусь: "Зацінив"

Також портал Знай.ua писав, що Леся Нікітюк розповіла про світове мистецтво в українському селі: оригінальний Пікассо та Малевич під Харковом

Також портал Знай.ua писав, що топ-модель по-українськи Костромічова неймовірно змінилася за 6 років, судді проекту не відстають: "Намагаюся…"