У Хмельницькій області зафіксовано незвичайне порушення на місцевих виборах - на одній з виборчих дільниць голова виборчої комісії прийшов на робоче місце п'яним.

Про це розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Валентин Білянський.

Голова однієї з виборчих комісій прийшов на робоче місце в стані алкогольного сп'яніння. Запідозривши недобре, на місце викликали патрульну поліцію.

Огляд в медичному закладі показав наявність 2,8 проміле алкоголю в крові чоловіка.

Як повідомляти прес-служба поліції Хмельницької області, за перебування на роботі в нетверезому стані на нього склали адміністративний протокол за статтею 179 кодексу України Про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51-85 гривень).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Українці визначилися з мерами міст: хто перемагає в першому турі місцевих виборів. За даними ЦВК, приблизно 15 Листопада можуть призначити другий тур виборів мерів, якщо жоден кандидат у великому місті не набере більше 50% голосів.

Також портал Знай.ua писав, що Кличко переміг Притулу і Верещук у першому турі - сенсу продовжувати немає. Стали відомі попередні результати виборів. У Кличка є всі шанси перемогти в першому турі.

Також портал Знай.ua писав про явку українців на виборах-2020: де живуть найбільш свідомі громадяни в країні. На місцевих виборах в Україні була зафіксована найбільша явка виборців у Тернопільській, Львівській та Закарпатській областях. Найменше виборців прийшли в Херсонському, Миколаївському та Донецькому регіонах.