Ввечері 29 жовтня восьмеро чоловіків у балаклавах через незачинені задні двері проникли у житловий будинок депутата Білогірської селищної ради Володимира Матвійця і, зв’язавши трьох членів сім’ї, вимагали гроші.

Як стало відомо “Незалежному громадському порталу” з власних джерел, подія трапилася у четвер у селі Українка Білогірського району протягом 20:30- 22:25 години.

Зловмисники зв’язали депутата, його дружину і сина і почали катувати. Селищному депутату невідомі нанесли тілесні ушкодження у вигляді опіків нижньої частини спини, використовуючи праску та поливаючи окропом; сину – тілесні ушкодження у вигляді розсічення основи черепа та струсу головного мозку, використовуючи при цьому молоток; дружині – тілесні ушкодження у вигляді забою голови, які вона отримала під час падіння об шафу.

Дізнавшись, де знаходяться гроші 500 тис. гривень та 100 тис. дол, нападники заволоділи ними і близько 22:25 години залишили будинок. Дружина депутата змогла звільнитися, вона розв’язала сина та чоловіка. Депутат повідомив у поліцію.

Наразі сім’ю депутата госпіталізовано в хірургічне відділення Білогірської центральної райлікарні. Стан здоров’я подружжя важкий.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Ксенії Собчак пригрозили відрізати голову за пост в Instagram, в небезпеці трирічний син.

Також портал Знай.uа писав, що на Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "Приїхали на заробітки"

Також портал Знай.uа писав, що під Запоріжжям у кущах виявили обгоріле тіло - вбивць виявилося двоє