У Хмельницькому уночі, близько 2-ї години, 8 листопада, відбулася стрілянина біля оздоровчо-розважального клубу «СВ».

Як з’ясували поліцейські, що прибули на місце події, 25-річний чоловік був поранений гумовою кулею в нижню кінцівку. На щастя, куля не спричинила великої травми. Медики, що прибули на виклик, надали потерпілому медичну допомогу без госпіталізації в лікарняний заклад. Про це повідомляє xm-inside.

Учасників конфлікту, в тому числі постраждалий, не виявили бажання писати заяву до поліції. Усі учасники були однією компанією, яка святкувала в закладі 30-річчя одного з друзів.

Невідомо, навіщо на день народження друга чоловік взяв з собою пістолет. Очевидно, випите спиртне стало причиною конфлікту.

Наразі поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Встановлюються усі обставини події.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі вітчим побив пасинка до напівсмерті. 4 листопада, в лікарню потрапив 4-річний хлопчик, якого напередодні побив вітчим. За словами самого винуватця події, хлопчик погано поводився, вередував. Чоловік вдарив кілька разів дитину по голові і тулубу, після чого взяв його на руки і кинув на підлогу. Мати намагалася зупинити насильство, проте чоловік всіляко відштовхував жінку і продовжував застосовувати силові методи "виховання".

На щастя, жінці вдалося прорватися до сина, забрати його і втекти до сусідки. Звідти вона викликала поліцію і швидку допомогу.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у справі про загибель 20-річного десантника на Донбасі з'явився несподіваний поворот: "Можливо, приховали..."

Також портал Знай.uа писав, що закарпатський поліцейський розстріляв себе після виборів

Також портал Знай.uа писав, що у Бердянську підліток розгулював містом з пістолетом - замість морозива