Жителька села Педоси Хмельницького району Надія Колодій відзначила 100-річний ювілей. Велика родина та представники Чорноострівської громади привітали з визначною датою.

Надія Іванівна Колодій народилася в сім’ї селян 7 листопада 1920 року. Все життя жінка прожила у селі Педоси Хмельницького району. Після того, як закінчила сільську семирічку, здобувала освіту у Грузевицькій середній школі. Коли скінчилася війна, Надія Іванівна пішла працювати секретарем сільської ради. А від початку заснування колгоспу, працювала в рільничій бригаді. Про це розповіло видання Поділля.

Надія Іванівна вийшла заміж за Михайла Федосійовича. Разом вони виховали доньку Марію та сина Віктора. Є у бабусі вже троє онуків, шість правнуків та троє праправнуків.

Надію Іванівну Колодій нагородили орденом Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, а також іншими медалями та нагородами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Велика родина та односельці привітали ювілярку у дворі її господи. Їй подарували багато квітів, подарунків, говорили щирі слова та співали пісні. Також бажали Надії Іванівні міцного здоров’я, душевного спокою, родинного затишку, миру, добра і добробуту. А також побажали уваги і поваги від дітей, внуків, правнуків та праправнуків.

Раніше портал Знай.uа писав про те, як виглядає 74-річна мама Ані Лорак, яка здала Кароліну в інтернат: схожі, немов дві краплі.

Також портал Знай.uа писав, що НБУ вводить в обіг нову монету з важливого приводу: ювілей вже на носі.

Також портал Знай.uа писав, що слідчі відзначили "ювілей" на Алеї Небесної Сотні - винуватці розстрілів досі на волі.