У Хмельницькому водій мікроавтобуса припаркувався у недозволеному місці, чим заблокував рух громадського транспорту, а потім ще й збив людину. Розумник отримав на горіхи від перехожого.

В одній з міських Viber-спільнот розповіли, що інцидент стався на вулиці Соборній, навпоти готелю "Колос", і опублікували відео. Чоловік припарквав Mercedes у недозволеному місці, і заблокував рух тролейбусів. Обурені перехожі почали викликати поліцію, тоді горе-водій спробував утекти.

Спроба виявилася невдалою. Як тільки він зрушив з місця, тут же збив жінку, яка намагалася перегородити йому шлях. Це розлютило чоловіків, які бачили, що сталося. Чоловік вийшов з салона і тут же отримав від перехожих стусанів. Між чоловіками зав’язалася бійка. Перехожим довелося зрештою розбороняти порушника та перехожого, оскільки обидвоє розійшлися не на жарт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше в Києві дівчина, яка вирішила увійти в салон громадського транспорту без захисної маски, отримала жорстку відсіч.Як повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, інцидент трапився в Шевченківському районі на зупинці Василя Макухи. Очевидці зняли конфлікт на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.