У четвер, 26 листопада, мер Хмельницького Олександр Семчишин урочисто склав присягу, повторно перемігши на місцевих виборах.

Церемонія пройшла під час засідання Хмельницької міської ради VIII скликання.

Так, градоначальник подякував мешканцям Хмельницького за високу довіру: люди дуже підтримали Семчишина на виборах, діючий кандидат набрав 86,83% електоральних голосів. Він наголосив, що такий показник - це дуже серйозна відповідальність перед хмельниччанами. Мер пообіцяв і надалі робити все, аби місто розвивалося, а життя в ньому ставало комфортнішим.

Глава Хмельницької ТВК Віталій Швед зачитав протокол виборчої комісії та вручив Олександру Симчишину посвідчення, нагрудний знак і булаву.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше мер Хмельницького Олександр Семчишин відмовився вводити в місті карантин вихідного дня і рекомендував бізнесу не закриватися на суботу та неділю. Про це градоначальник заявив в ефірі українського телеканалу. Семчишин зазначив, що в такому форматі карантину він не бачить ніякого сенсу: знизити захворюваність це не допоможе, зате остаточно розорить бізнес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план