Стало відомо про те, що у Хмельницькому родичі грабіжника намагалися викупити матеріали кримінальної справи. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що співробітники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України отримали рапорт начальника сектору Теофіпольського відділення Хмельницької області.

Співробітник правоохоронних органів повідомив про корупційну пропозицію, яку зробили родичі чоловіка, який фігурант однієї з кримінальних справ за фактом крадіжки.

Він проник в один з будинків в цьому районі, де вкрав близько 250 тисяч гривень. Під час приватної розмови зі співробітником поліції, родичі запропонували йому дві тисячі доларів, щоб злочинця відпустили.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі прокуратура Теофіпольського району внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Згодом матеріали передали до Теофіпольського відділення поліції.

Після передачі хабара, оперативники затримали двох громадян, а предмет злочину був вилучений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, мера заарештували прямо на засіданні: пивний бізнес чиновника викликав питання.

Як повідомляв Знай, Українка замість свого замовлення отримала від" Нової Пошти " розмоклу смердючу посилку.

Знай писав, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.